Чорапите, секси визия

Чорапите, секси визия
22 ноември 2020

Те се превърнаха в задължителна част от секси визията още от златното време на Мерилин Монро, която го издигна в култ. Тази уникална епоха през която секс символите заедно с Одри Хепбърн прескочиха границите на установеното и показаха на света, че жената е много повече от домакиня и майка, мили дами не забравяйте, че те го постигнаха благодарение на самочувствието и увереността, която им носеше секси визията. От тогава чорапите са основен акцент разкриващ женственост, разчупеното на визията, провокация и то с невероятно чувство за стил.
 
Вече знаеш, как може с един малък и почти задължителен аксесоар да се почувстваш по-предизвикателна и дръзка.
 
Чорапите, дантелени, силиконови, мрежести или изчистени, може да намериш голямо разнообразие, които ще се харесат на всеки.
 
Предлагаме модели за смелите и непокорни жени, а също така и за по-стеснителните, които все още задържат своята неповторима женственост в себе си. Чорапите са една малка, фина и не толкова забележима част от твоето облекло, както за ежедневието, така и за по-специални поводи.
 
Чорапите са въображение, класика, загадъчност. Те закриват носейки стил на своята притежателка, но всъщност и разкриват нейната увереност и самочувствие. Те са онази част, която ни кара да свалим всички задръжки.
 
А какво са чорапите без жартиер?
 
Ние не продаваме просто бельо, ние предлагаме избор на женственост, увереност, сексапил, стил, игривост и закачливост и всичко това с щипка любов само за вас!

На 14 февруари влюбени от всички възрасти си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.

Защото е почти февруари, а това означава че денят на влюбените Свети Валентин е все по-близо. Сигурни сме, че отново сте в лутане за идеалния романтичен подарък за Вашата половинка, гадже, мъж или жена.

прочети още

Хей, момиче

Недей да цъкаш безцелно в Интернет и не скролвай отегчен поглед… имаме да ти кажем нещо. Ти знаеш ли за магическата сила на червеното бельо? Не !? Тогава ще научиш от нас!

прочети още

“Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”.

“Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”

прочети още

Включи се в нашето предизвикателство "Сладка надпревара: Подготви се за есента"

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ФЕЙСБУК ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО "Сладка надпревара: Подготви се за есента “

прочети още

Какво искат жените?

Вечният въпрос без еднозначен отговор!

прочети още

7 грешки при избора на бельо

Въпросът "Какво бельо да избера?" трябва да те вълнува не само преди среща, но и когато става въпрос за съвсем обикновен сутиен и бикини за ежедневието. Трябва да взимаш решенията мъдро и с внимание към здравето и тялото си.

прочети още