Хей, момиче

Хей, момиче
14 декември 2020

 

Недей да цъкаш безцелно в Интернет и не скролвай отегчен поглед… имаме да ти кажем нещо.

 

Ти знаеш ли за магическата сила на червеното бельо?

 

Всички с нетърпение чакаме магията на Коледната нощ да озари домовете и сърцата ни, но не по малко очакваме и още една нощ да донесе чувството на красота и надеждата за нещо по-хубаво, което ни предстои и да, да точно така става въпрос за сладкото очакване на Новогодишната нощ!

Странно е чувството, което един ден от годината може да предизвика във всеки от нас. Да имаш страхотното желание да се разкрасиш до степен холивудска звезда на наградите Оскар, и да, момиче, ти го заслужаваш. Работила си цяла година като Пепеляшка, това е твоята вечер, твоят бал, на който да блестиш като ярко лятно слънце. Но не забравяй и тук има магия и ти трябва да я сътвориш за себе си.

 

Отключи късмета си сама.

 

Ако не знаеш как ще споделим тайната с теб. Има една традиция, един ритуал още от най-стари времена, някои казват от Средновековието. Тогава хората не са имали правото да носят червени дрехи, тъй като се е смятало, че цветът се олицетворява с кръвта, дявола, магьосничеството, злите сили… хмм все лоши неща. Но както винаги жената е движещата сила в света. И като жена тя самата е магия, кой друг освен нея може да създаде нов живот, може да бъде дяволски красива, кой ако не жената може да бъде стихия и сила!

Легендата гласи, че точно в тази магична връзка на новогодишната нощ, жената отключва силата и мощта си, когато носи червено бельо в новогодишната нощ. Тогава цялата вселена се обръща към нея и през цялата следваща година я дарява с късмет в любовта, привлича парите към нея и й помага да намира отново страстта в настоящата си връзка.

Но разбира се, винаги има и лека уловка. Това магическо бельо трябва да бъде получено като подарък и да бъде изхвърлено на следващия ден.

Хайде момиче, започни да се подготвяш за тази невероятна вечер, избери своето червено бельо, което да бъде символ на щастие, късмет и …страст.

Бъди принцесата, която ще танцува в балната зала с най-неотразимата усмивка, с най-секси визията и самочувствието което  може да ти даде само стилното червено бельо.

Заповядай на нашата страница, посети нашия магазин, позволи ни честта да бъдем твоите фей-кръстници. Нека ти подарим стил, сексапил и женственост, само както ние можем. За нас красивата жена е щастливата жена, за нас красотата има различни измерения, за нас красотата няма форма или години, има само излъчване и чар!

 

Заповядай при нас, момиче!