На 14 февруари влюбени от всички възрасти си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.

На 14 февруари влюбени от всички възрасти  си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.
19 януари 2021

На 14 февруари влюбени от всички възрасти си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.

 

Защото е почти февруари, а това означава че денят на влюбените Свети Валентин е все по-близо. Сигурни сме, че отново сте в лутане за идеалния романтичен подарък за Вашата половинка, гадже, мъж или жена. Правите планове, търсите идеи за подарък… и докато идеята за шоколад, плюшени мечета, вино се възхваляват като романтични, нека тази година да помислим по-нестандартно и  ако сте от хората, които обичат да се обличат в най-фантастичното, секси, дантелено и провокативно  бельо за романтичния повод, помислете дали да подарите „себе си“.

 

Ние от CANDIES сме Ви подготвили предложения спиращи дъха, от дантелени, луксозни комплекти, еротични и секси костюми, боксерки със забавен надпис за по-смелите и палави, а за романтиците имаме специални предложения на персонализирани книжки за влюбени.

 

Готови ли сте да създадете един напълно незабравим момент, щастлив миг и сладък спомен със секси бельо от CANDIES  за Свети Валентин?

 

Сигурни сме, че ще намерите начин всеки един подарък да покаже чувствата Ви и да бъде значим за половинката.

Хей, момиче

Недей да цъкаш безцелно в Интернет и не скролвай отегчен поглед… имаме да ти кажем нещо. Ти знаеш ли за магическата сила на червеното бельо? Не !? Тогава ще научиш от нас!

прочети още

Чорапите, секси визия

Чорапите, ех тези чорапи…

прочети още

“Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”.

“Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”

прочети още

Включи се в нашето предизвикателство "Сладка надпревара: Подготви се за есента"

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ФЕЙСБУК ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО "Сладка надпревара: Подготви се за есента “

прочети още

Какво искат жените?

Вечният въпрос без еднозначен отговор!

прочети още

7 грешки при избора на бельо

Въпросът "Какво бельо да избера?" трябва да те вълнува не само преди среща, но и когато става въпрос за съвсем обикновен сутиен и бикини за ежедневието. Трябва да взимаш решенията мъдро и с внимание към здравето и тялото си.

прочети още