• Начало
  • Новини
  • На 14 февруари влюбени от всички възрасти си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.

На 14 февруари влюбени от всички възрасти си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.

На 14 февруари влюбени от всички възрасти  си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.
19 януари 2021

На 14 февруари влюбени от всички възрасти си разменят картички, цветя, бонбони и по-необикновени и секси подаръци в името на любовта.

 

Защото е почти февруари, а това означава че денят на влюбените Свети Валентин е все по-близо. Сигурни сме, че отново сте в лутане за идеалния романтичен подарък за Вашата половинка, гадже, мъж или жена. Правите планове, търсите идеи за подарък… и докато идеята за шоколад, плюшени мечета, вино се възхваляват като романтични, нека тази година да помислим по-нестандартно и  ако сте от хората, които обичат да се обличат в най-фантастичното, секси, дантелено и провокативно  бельо за романтичния повод, помислете дали да подарите „себе си“.

 

Ние от CANDIES сме Ви подготвили предложения спиращи дъха, от дантелени, луксозни комплекти, еротични и секси костюми, боксерки със забавен надпис за по-смелите и палави, а за романтиците имаме специални предложения на персонализирани книжки за влюбени.

 

Готови ли сте да създадете един напълно незабравим момент, щастлив миг и сладък спомен със секси бельо от CANDIES  за Свети Валентин?

 

Сигурни сме, че ще намерите начин всеки един подарък да покаже чувствата Ви и да бъде значим за половинката.